Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita500g1600kcal50g325g10g65g
Vehnäjauho, sunnuntai325g1138kcal39g230.8g6.8g9.8g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 56g495kcal0g0g56g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 400g120kcal11.5g14.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g7006kcal204.2g1211g146.4g150g
Valittu annoskoko1341g3503kcal102.1g605.5g73.2g75g
Annoskoko puolitettuna671g1751kcal51.1g302.8g36.6g37.5g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760