Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 6.6g21kcal1g1.2g0.9g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk240g64kcal1.4g12.7g0.5g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 204g155kcal3.8g31.6g0.4g2g
Paprika punainen 102g30kcal1g4.6g0.4g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.8g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g240g408kcal45.6g0g24g0g
Ketsuppi, Heinz30g31kcal0.3g7.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g1483kcal108.6g126.6g52.8g24.8g
Valittu annoskoko1341g742kcal54.3g63.3g26.4g12.4g
Annoskoko puolitettuna671g371kcal27.2g31.7g13.2g6.2g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019