Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)338g710kcal81.1g0g43.9g0g
Ruohosipuli 45g10kcal0.6g0.8g0.3g1.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale169g575kcal37.2g0g43.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g563g383kcal9g84g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%225g135kcal2.7g6.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g3626kcal261.2g182.2g200g2.2g
Valittu annoskoko1341g1813kcal130.6g91.1g100g1.1g
Annoskoko puolitettuna671g907kcal65.3g45.6g50g0.6g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576