Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g236g304kcal9.9g12g23.6g0g
Auringonkukansiemen 200g1188kcal46g25.2g99g12g
Seesaminsiemen, kuorineen 120g809kcal32.3g8.3g69.6g14.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale100g60kcal10g5g0.3g73g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g120g580kcal29.4g40g34.6g34.1g
Fiber husk (1rkl=10g)20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g40g150kcal7.1g17.7g8.9g4.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki264g148kcal22.4g13.2g0.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g7179kcal371.8g259.4g518.2g310.4g
Valittu annoskoko1344g3590kcal185.9g129.7g259.1g155.2g
Annoskoko puolitettuna672g1795kcal93g64.9g129.6g77.6g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.7g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415