Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 802g145kcal4.5g20.1g3.2g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56.2g1g2.8g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki201g181kcal30.1g5g4g0g
Sipuli kuivattu 20g55kcal2.1g7g0.3g7g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g2295kcal145g178g102.4g30.8g
Valittu annoskoko1344g1147kcal72.5g89g51.2g15.4g
Annoskoko puolitettuna672g574kcal36.3g44.5g25.6g7.7g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470