Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl266g905kcal5.3g8g93.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g266g679kcal15.7g8.5g63.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3266g173kcal29.3g11.2g0.8g0g
Mango (tuore)266g178kcal1.3g40.7g0.8g5.6g
Mansikka 266g124kcal1.3g22.4g0.5g5.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g4224kcal105.8g208g317.6g21.4g
Valittu annoskoko1344g2112kcal52.9g104g158.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna672g1056kcal26.5g52g79.4g5.4g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758