Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 802g902kcal169.5g0g24.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g281g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Porkkana 104g34kcal0.6g5.8g0.2g2.7g
Punaviini 120g85kcal0.4g0.2g0g0g
Mustapippuri 2.6g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g12g13kcal0.6g2.5g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5.6g16kcal0.6g0.8g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g2377kcal354.6g70g53g17.6g
Valittu annoskoko1344g1188kcal177.3g35g26.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna672g594kcal88.7g17.5g13.3g4.4g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890