Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 523g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%70g174kcal9.8g7.7g3.9g34.2g
Kuivahiiva, annos 11g19g69kcal8.6g7.7g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 567g1944kcal57.7g396.6g6.8g19.8g
Oivariini, 60 (100g)52g288kcal0.5g0.5g31.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g52g460kcal0g0g52.3g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)35g42kcal0.3g1.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g6123kcal153.8g869.8g200.2g108g
Valittu annoskoko1344g3061kcal76.9g434.9g100.1g54g
Annoskoko puolitettuna672g1531kcal38.5g217.5g50.1g27g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531