Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt996g458kcal31.9g47.8g14.9g0g
Mannasuurimo tumma 100g308kcal10.2g59.2g1.8g5.5g
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g48g191kcal0g47.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai66g230kcal7.9g46.7g1.4g2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g2895kcal131g421.8g72.8g24g
Valittu annoskoko1344g1447kcal65.5g210.9g36.4g12g
Annoskoko puolitettuna672g724kcal32.8g105.5g18.2g6g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888