Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)952g400kcal93.2g14.3g1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g214g814kcal3g200.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g178g1070kcal42.8g11.8g96.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g4567kcal278g453.4g194.6g0g
Valittu annoskoko1344g2284kcal139g226.7g97.3g0g
Annoskoko puolitettuna672g1142kcal69.5g113.4g48.7g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689