Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g100kcal0g24.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Margariini, 60%, Rainbow50g275kcal0.5g0.5g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g100g330kcal12g66g2.4g8.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 600g232kcal1g49g0.5g9g
Fariinisokeri15g61kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g4573kcal94.4g760g118.2g41.2g
Valittu annoskoko1344g2286kcal47.2g380g59.1g20.6g
Annoskoko puolitettuna672g1143kcal23.6g190g29.6g10.3g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006