Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%245g417kcal49g0g24.5g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g175g96kcal3g21g0.5g0g
Punajuuri 158g61kcal1.6g10.9g0.3g3.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.7g22kcal1.5g0.4g1.5g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g53g142kcal9.5g1.1g11g0g
Vesi631g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g1611kcal131g73.6g86.4g10.2g
Valittu annoskoko1344g806kcal65.5g36.8g43.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna672g403kcal32.8g18.4g21.6g2.6g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114