Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Kesäkurpitsa zucchini 546g99kcal3.1g13.7g2.2g3.8g
Arkijuusto, Valio [330kcal]113g371kcal30.4g0g27g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g375g94kcal5.6g16.9g1.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g90kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g2303kcal192.2g61.2g140.8g7.6g
Valittu annoskoko1344g1151kcal96.1g30.6g70.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna672g576kcal48.1g15.3g35.2g1.9g
Arvot/100g100g86kcal7.2g2.3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475