Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g720g2966kcal34.6g34.6g298.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 12g49kcal0.4g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g10081kcal98.4g131g1022.8g7.2g
Valittu annoskoko1344g5040kcal49.2g65.5g511.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna672g2520kcal24.6g32.8g255.7g1.8g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328