Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.3g45.5g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Bataatti, kuorittu 70g57kcal1.1g11.8g0g2.1g
Palsternakka 35g22kcal0.2g4.1g0.1g1.6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 7g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu7g5.6kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g906kcal29.8g143.6g20.4g21.2g
Valittu annoskoko1344g453kcal14.9g71.8g10.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna672g227kcal7.5g35.9g5.1g5.3g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097