Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g266g679kcal15.7g8.5g63.6g0g
Maitorahka (Pirkka)333g220kcal39.9g13.3g1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g532g1810kcal16g16g186.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton67g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sokeri 113g459kcal0g113g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Liivate 27g93kcal22.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g6601kcal189.2g317g501.8g0.2g
Valittu annoskoko1344g3300kcal94.6g158.5g250.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna672g1650kcal47.3g79.3g125.5g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091