Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 331g472kcal41.4g1g33.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g753g865kcal45.2g37.6g60.2g0g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 45g151kcal0g36.8g0g0.6g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 136g58kcal1g10.5g0.4g2.1g
Manteli 12g74kcal2.9g0.8g6.5g0.9g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl38g132kcal5.3g21.1g2.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g3705kcal192g264.2g207.6g14.8g
Valittu annoskoko1344g1853kcal96g132.1g103.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna672g926kcal48g66.1g51.9g3.7g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902