Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.7g0.5g4.5g
Kinkkusuikale, Portti425g531kcal72.2g1.7g29.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g531g128kcal9.6g15.9g2.7g10.1g
Keltuainen, 20g, annos 20g16g10kcal0.6g0g4g0g
Parmesan formaggio da pasta106g486kcal42.5g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g2452kcal256.8g60.6g144g29.2g
Valittu annoskoko1344g1226kcal128.4g30.3g72g14.6g
Annoskoko puolitettuna672g613kcal64.2g15.2g36g7.3g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238