Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 398g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 113g458kcal0g112.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g11.9g1.4g5.6g
Kananmuna, omega, 1 kpl37g48kcal4.8g0.1g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 604g2072kcal61.5g422.8g7.2g21.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl133g1195kcal0g0g132.7g0g
Hiiva 33g25kcal4.4g0.4g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g7718kcal145.8g1095.8g288.8g58g
Valittu annoskoko1344g3859kcal72.9g547.9g144.4g29g
Annoskoko puolitettuna672g1930kcal36.5g274g72.2g14.5g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693