Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g624g3501kcal60.5g199.7g255.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g240g816kcal4.8g7.2g84g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g480g2880kcal100.8g33.1g264g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g14393kcal332.2g480g1207.6g0g
Valittu annoskoko1344g7197kcal166.1g240g603.8g0g
Annoskoko puolitettuna672g3598kcal83.1g120g301.9g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104