Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)204g67kcal0.8g13.7g0.6g3.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)593g825kcal65.8g2.4g61.7g0g
Sokeri 221g895kcal0g220.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.2g0g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 241g827kcal24.6g168.7g2.9g8.4g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g6517kcal183.4g835.8g263.8g23g
Valittu annoskoko1344g3258kcal91.7g417.9g131.9g11.5g
Annoskoko puolitettuna672g1629kcal45.9g209g66g5.8g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566