Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki439g246kcal37.3g22g0.9g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g439g3162kcal4.4g4.4g351.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 457g1567kcal46.5g319.7g5.5g16g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g9982kcal177.4g698.8g715.6g32g
Valittu annoskoko1344g4991kcal88.7g349.4g357.8g16g
Annoskoko puolitettuna672g2496kcal44.4g174.7g178.9g8g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330