Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1980g6733kcal39.6g59.4g693.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1980g5050kcal116.8g63.4g473.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,31980g1287kcal217.8g83.2g5.9g0g
Mango (tuore)1980g1327kcal9.9g303g5.9g41.6g
Mansikka 1980g921kcal9.9g166.3g4g37.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g99g396kcal0g98g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31427kcal788g1546.6g2364.4g158.4g
Valittu annoskoko10000g15713kcal394g773.3g1182.2g79.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7857kcal197g386.7g591.1g39.6g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758