Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2857g20726kcal34g11.4g2322.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3929g5448kcal491.1g11.8g385g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g2857g13686kcal200g1485.7g771.4g0g
Hermesetas-jauhe143g413kcal1.7g80g0g57.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen214g771kcal107.1g77.1g2.1g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g82087kcal1667.8g3332g6962.8g174.2g
Valittu annoskoko10000g41044kcal833.9g1666g3481.4g87.1g
Annoskoko puolitettuna5000g20522kcal417g833g1740.7g43.6g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038