Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja8945g14848kcal1493.7g0.9g983.9g0g
Valkosipuli 107g116kcal8.5g17.5g0.6g2.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g948g4153kcal52.1g39.8g420g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38234kcal3108.6g116.4g2809g4.6g
Valittu annoskoko10000g19117kcal1554.3g58.2g1404.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9559kcal777.2g29.1g702.3g1.2g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397