Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)3980g4418kcal915.4g0g79.6g0g
Paprika keskiarvo 597g171kcal5.6g25.6g2.4g11.3g
Sipuli (kuorittu)995g269kcal12.9g47.8g2g16.9g
Herne 846g583kcal42.8g79.2g3.4g26.2g
Oliiviöljy 100g880kcal0g0g99.5g0g
Pesto, punainen Eldorado995g4906kcal53.7g113.4g470.6g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g2488g8209kcal298.5g1691.5g47.3g169.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38869kcal2657.8g3915g1409.6g447.2g
Valittu annoskoko10000g19435kcal1328.9g1957.5g704.8g223.6g
Annoskoko puolitettuna5000g9717kcal664.5g978.8g352.4g111.8g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615