Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 407g509kcal85.4g0g18.3g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g469g141kcal5.2g25.3g0.9g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g144g130kcal9.1g23g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g219g197kcal3.3g19.7g10.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2690g2024kcal209g152.6g61.8g0.8g
Valittu annoskoko1345g1012kcal104.5g76.3g30.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna673g506kcal52.3g38.2g15.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209308