Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g746kcal85.4g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)109g30kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.4g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk771g207kcal4.6g40.8g1.5g10.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g87kcal0g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2691g2151kcal183.8g94g112.6g25.6g
Valittu annoskoko1346g1076kcal91.9g47g56.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna673g538kcal46g23.5g28.2g6.4g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803