Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g8.3g23kcal1.2g0.3g1.9g0g
Jasmiiniriisi, pirkka75g263kcal5.3g60.1g0.6g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)225g466kcal33.8g4.7g34.2g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g3.8g1.1kcal0g0.4g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)7.5g5.3kcal0g0.7g0.3g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)135g108kcal22.4g0g1.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g135g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Tilli mauste3.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2695g1789kcal127.2g142.6g77.6g4g
Valittu annoskoko1347g895kcal63.6g71.3g38.8g2g
Annoskoko puolitettuna674g447kcal31.8g35.7g19.4g1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253