Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 219g1587kcal2.6g0.9g177.8g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g285g963kcal24.8g202.1g2.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g600kcal24g6.6g54g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)250g345kcal18.8g13.3g25g0g
Appelsiinimehu, 2 dl56g25kcal0.2g5.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2695g9420kcal194.4g897g561.2g0.2g
Valittu annoskoko1348g4710kcal97.2g448.5g280.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna674g2355kcal48.6g224.3g140.3g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576