Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g225g95kcal3.6g19.4g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.4g0.2g2.5g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g141g38kcal1.1g7.2g0.6g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2696g1522kcal127g64.2g83.2g12.4g
Valittu annoskoko1348g761kcal63.5g32.1g41.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna674g381kcal31.8g16.1g20.8g3.1g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757