Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g1335g8945kcal0g0g1068.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1211g1525kcal133.2g3.6g108.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2893g9926kcal294.8g2024.9g34.7g101.2g
Leivinjauhe 89g156kcal4.6g33.6g0g0.4g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g89g324kcal3.1g70.9g3.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3204g2692kcal35.2g586.4g12.8g57.7g
Sokeri 1135g4606kcal0g1133.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56349kcal941.8g7706.2g2455.2g318.6g
Valittu annoskoko10000g28174kcal470.9g3853.1g1227.6g159.3g
Annoskoko puolitettuna5000g14087kcal235.5g1926.6g613.8g79.7g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406