Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1424g4982kcal182.2g992.2g27g45.6g
Sipuli 178g54kcal2.2g8.5g0.4g3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 107g312kcal11.7g16g22.4g0.5g
Hirvenliha 961g1080kcal203g0g28.8g0g
Vesi5338g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 214g305kcal26.7g0.6g21.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1779g811kcal53.4g85.4g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15087kcal958.4g2205.4g254.4g98.2g
Valittu annoskoko10000g7544kcal479.2g1102.7g127.2g49.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3772kcal239.6g551.4g63.6g24.6g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639