Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100g710kcal0.8g0.4g80g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g400g200kcal12g16g10g0g
Ruohosipuli, tuore20g5.4kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2698g6959kcal210.8g956.4g241.4g46.2g
Valittu annoskoko1349g3479kcal105.4g478.2g120.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna675g1740kcal52.7g239.1g60.4g11.6g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84238