Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 10g74kcal0.1g0g8.3g0g
Sokeri11g43kcal0g10.6g0g0g
Kaurahiutale 13g50kcal1.9g7.6g1g1.3g
Kaurajauho 4.6g17kcal0.7g2.6g0.3g0.5g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 8.3g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vanilla vaniljakastike gogreen33g70kcal0.2g7g4.7g0.2g
Banaani, kuorittu 29g25kcal0.3g5.3g0.1g0.5g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 25g19kcal0.2g3.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g604kcal7g75g29.2g5.8g
Valittu annoskoko135g302kcal3.5g37.5g14.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna68g151kcal1.8g18.8g7.3g1.5g
Arvot/100g100g224kcal2.6g27.8g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343