Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 16g141kcal0g0g16g0g
Pellavansiemenöljy32g288kcal0g0g32g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g16g13kcal0g0g1.4g0g
Viinietikka 71g15kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g913kcal0g0.8g98.8g0g
Valittu annoskoko135g457kcal0g0.4g49.4g0g
Annoskoko puolitettuna68g228kcal0g0.2g24.7g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233