Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 31g8.3kcal1g0.3g0.2g0.5g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g34g134kcal7.4g0g11.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots28g173kcal8.1g3.6g15.3g1g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g38g342kcal0g0g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g1325kcal33.8g9.2g129.4g3.2g
Valittu annoskoko135g663kcal16.9g4.6g64.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna68g331kcal8.5g2.3g32.4g0.8g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.4g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640