Kekin uunibroisku

Tämä on laskettu 3dl riisiä ja 4porkkanaa, tietojen mukaan!

Tarvitset:
4 maustamatonta broilerin filettä
2-4 porkkanaa
(mausteet: suolaa, minttua, chilipulveria, jauhettua valkosipulia ja sokeria)
paistopussi

1,5-3dl riisiä
2-3 eri sipulia
valkosipulia
voita
öljyä
fondya (vasikka tai härkä)
1-2dl valkoviiniä (itse käytin sunrise shardonnayta)
0,5 kiekko mustapekka juustoa
suolaa ja pippuria (hieman) + ripaus paprikaa
kasari ;)

Lisäkkeeksi patonkia.

Sekoita mausteseos ja hiero kanojen pintaan, kuori ja suikaloi porkkanat (n.0,5-1cm suikaleiksi niin ei mene ylikypsiksi).

laita porkkanatpaisto pussin pohjalle ja päälle maustetut kanat.

Uuniin 150 astetta ja 35 min. Muista viilto pussin kulmaan...

(pellille koko höskä).

Valmista sillä välin risotto.

Kuullota sipulit öljy-voi seoksessa.

Lisää riisi ja kuullota hetki.

Lorauta joukkoon viiniä ja imeytä...

lisää fondy ja mausteet.

Lisäile vettä + viiniä ja imeytä ja toista niin monta kertaa, kunnes riisit ovat al dente! Lisää lopuksi mustapekkajuuto, sekoita ja anna juuston sulaa.

Aseta herkut tarjolle ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)21g26kcal0.5g5.7g0.1g0.2g
Sipuli, tuore14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkoviini kuiva 14g10kcal0g0.1g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 3.5g17kcal0.4g0.3g1.5g0g
Rintaleike kariniemi35g42kcal6.3g0.4g2.1g0.1g
Oivariini, 60 (100g)0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g216kcal15g16.6g8.6g2g
Valittu annoskoko135g108kcal7.5g8.3g4.3g1g
Annoskoko puolitettuna68g54kcal3.8g4.2g2.2g0.5g
Arvot/100g100g80kcal5.5g6.1g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103662