Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 6.9g22kcal2g0.5g1.4g2.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.1g2.9kcal0.3g0.3g0.1g1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g48g173kcal13.4g1g12.9g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 57g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g691kcal46.2g5.2g54.8g6.2g
Valittu annoskoko135g346kcal23.1g2.6g27.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna68g173kcal11.6g1.3g13.7g1.6g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723