Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Perunajauhot,rainbow30g98kcal0g24.4g0g0.4g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 18g8.3kcal0.1g1.5g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g8.9g35kcal0g8.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 18g7.3kcal0.2g0.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g601kcal8.8g122.6g7g2.8g
Valittu annoskoko135g301kcal4.4g61.3g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna68g150kcal2.2g30.7g1.8g0.7g
Arvot/100g100g222kcal3.3g45.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386