Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 42g16kcal0.4g2.9g0.1g1.1g
Sipuli 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 2g17kcal0g0g2g0g
Paistijauheliha 10%56g96kcal11.2g0g5.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Riisi tumma 24g83kcal1.7g17.2g0.5g1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g440kcal27g41.4g17.2g4.8g
Valittu annoskoko135g220kcal13.5g20.7g8.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna68g110kcal6.8g10.4g4.3g1.2g
Arvot/100g100g163kcal10g15.3g6.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327