Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President28g73kcal5.3g0.1g5.6g0g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 7g15kcal2.2g0g0.7g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g237kcal16g6.2g16.2g2g
Valittu annoskoko135g118kcal8g3.1g8.1g1g
Annoskoko puolitettuna68g59kcal4g1.6g4.1g0.5g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663