Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g56g309kcal0.6g0.6g33.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten34g111kcal7.9g15.2g7.1g3.7g
Canderel makeutusjauhe7.5g29kcal0.2g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g1147kcal19g47.8g108g7.4g
Valittu annoskoko135g573kcal9.5g23.9g54g3.7g
Annoskoko puolitettuna68g287kcal4.8g12g27g1.9g
Arvot/100g100g424kcal7g17.7g40g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655