Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g6.3g34kcal0g0g3.8g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g19g95kcal1.5g10.9g4.9g0.8g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g44g28kcal4.8g1.8g0.1g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Liivate 1.3g4.4kcal1.1g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g25g139kcal2g13g8.8g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g31g59kcal1.4g5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g755kcal21.6g69.8g42.8g1.6g
Valittu annoskoko135g377kcal10.8g34.9g21.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna68g189kcal5.4g17.5g10.7g0.4g
Arvot/100g100g279kcal8g25.8g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892