Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 11g6.6kcal1.1g0.3g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl50g183kcal14.4g0g13.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g20g119kcal4.2g1.3g10.8g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g3.7g1.2kcal0g0g0g3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)5.6g14kcal0.9g1.9g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g780kcal51.8g10g58.4g9.4g
Valittu annoskoko135g390kcal25.9g5g29.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna68g195kcal13g2.5g14.6g2.4g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.7g21.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488