Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g56g208kcal2.5g17.4g14.1g2.1g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g23g25kcal5.2g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g28g39kcal2.2g3.4g2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)21g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g557kcal20.2g43.6g33.4g4.4g
Valittu annoskoko135g278kcal10.1g21.8g16.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna68g139kcal5.1g10.9g8.4g1.1g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.1g12.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822