Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Sokeri 33g132kcal0g32.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g50g291kcal11g4.8g25.3g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g1283kcal29.4g75.4g96.2g10.4g
Valittu annoskoko135g642kcal14.7g37.7g48.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna68g321kcal7.4g18.9g24.1g2.6g
Arvot/100g100g475kcal10.9g27.9g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606