Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 21g128kcal5g1.4g11.2g1.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl12g40kcal1.7g6.6g0.8g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Rypsiöljy 8.9g79kcal0g0g8.9g0g
Vehnälese 3g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 30g13kcal0.1g3g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g12g42kcal0g10.6g0.1g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.5g17kcal0.8g0.5g1g1.4g
Hunaja 8.9g29kcal0g7.2g0g0g
Siirappi, tumma12g38kcal0g8.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g949kcal20.8g110.4g44.8g13.2g
Valittu annoskoko135g475kcal10.4g55.2g22.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna68g237kcal5.2g27.6g11.2g3.3g
Arvot/100g100g351kcal7.7g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500