Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g38g47kcal7.9g0g1.7g0g
Pekoni (Dulano)8.7g22kcal1.6g0.3g1.7g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 25g16kcal0.1g3g0.1g1.1g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g209kcal19.8g9.2g9.6g3.2g
Valittu annoskoko135g104kcal9.9g4.6g4.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna68g52kcal5g2.3g2.4g0.8g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067