Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.7g4.2kcal0.7g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g82kcal0g0g9.1g0g
Kaurahiutale 7.9g30kcal1.2g4.5g0.6g0.8g
Kauralese 11g41kcal2g5.2g0.9g2g
Soijajauho vähärasvainen 10g40kcal4.6g2.9g0.7g1.5g
Tattarijauho, Myllynparas14g46kcal1.8g9.2g0.2g0.7g
Pellavarouhe reformi luomu6.8g22kcal2g0.5g1.4g2.1g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g11g40kcal1.6g6.4g0.8g1.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.1g0.1kcal0g0g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g608kcal27.8g57.6g27.4g19.4g
Valittu annoskoko135g304kcal13.9g28.8g13.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna67g152kcal7g14.4g6.9g4.9g
Arvot/100g100g226kcal10.3g21.4g10.2g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880